“Akropolē” atklāts Latvijā lielākais bērnu iekštelpu sporta un izklaides klubs “MaryMaris”

2020-06-12

Ievērojot visus nepieciešamos drošības pasākumus, iepirkšanās un izklaides centrā “Akropole” tika atklāts sen gaidītais bērnu sporta un izklaides klubs “MaryMaris”. Jaunais sporta un izklaides klubs atrodas iepirkšanās un izklaides centra 2. stāvā, un visai ģimenei piemērotā 1800 m2 lielā laukuma ierīkošanā tika ieguldīti 1,2 miljoni eiro. Tajā pieejamas deviņas aizraujošas atrakcijas dažādu vecumu bērniem, ģimenes restorāns, kā arī pasaku namiņi, kas paredzēti dzimšanas dienas ballītēm un citiem pasākumiem.

 

“Jaunais sporta un izklaides klubs ir īsta paradīze bērniem – daudz atrakciju kā pavisam maziem bērniem, tā arī pusaudžiem, gardas maltītes visai ģimenei un rotaļāšanās prieks. Esam lepni, ka Latvijā lielākais iekštelpu sporta un izklaides klubs ģimenēm savas durvis ir vēris tieši pie mums, iepirkšanās un izklaides centrā “Akropole”, jo mūsu mērķis ir saviem apmeklētājiem piedāvāt arvien jaunas un aizraujošas iepirkšanās, izklaides un atpūtas iespējas vienuviet. Tajā pašā laikā rūpes par mūsu apmeklētāju un darbinieku drošību ir absolūta prioritāte, tādēļ ne tikai “Akropole” seko līdzi, lai iepirkšanās centra apmeklējums būtu drošs un ērts, bet arī “MaryMaris” personāls nodrošina visas nepieciešamās drošības prasības,” stāsta iepirkšanās un izlaides centra “Akropole” vadītāja Zane Kaktiņa.

 

Lai viesošanās sporta un izklaides klubā “MaryMaris” būtu droša un ērta, tiek īstenoti visi nepieciešamie drošības pasākumi. Sporta un izklaides klubā ir ierīkotas līnijas, kas iezīmē 2 m distanci, nepieciešams rakstisks apstiprinājums no vecākiem, ka bērns ir vesels un var piedalīties aktivitātēs, un, protams, arī darbinieki seko līdzi savam veselības stāvoklim. “MaryMaris” kolektīvs seko līdzi arī apmeklētāju skaitam –sporta un izklaides klubu vienlaicīgi varēs apmeklēt ne vairāk kā 100 cilvēki. Pēc katras stundu garās vizītes notiek rūpīga telpu un saskares virsmu dezinfekcija.

 

“Mūsu ceļš līdz sava sporta un izklaides kluba izveidošanai Latvijā bija ilgs, bet beidzot mūsu projekts ir īstenots. Esam priecīgi, ka varam iepazīstināt apmeklētājus ar unikālu vietu, kur jautri un bezrūpīgi atpūsties ģimene lokā – rotaļāties, lēkāt pa batutu, sacensties veiklībā, izbaudīt atrakcijas, ar prieku pavadīt brīvo laiku un svinēt bērnu svētkus. Tāpat iesakām apmeklēt mūsu ģimenes restorānu un omulīgā atmosfērā baudīt gardus un daudzveidīgus šefpavāra pagatavotus ēdienus. Ja vēlaties ne tikai rotaļāties un izklaidēties, bet arī izmēģināt spēkus jaunā un neparastā nodarbē,  piedāvājam unikālu meistarklasi itāļu picas gatavošanai pašu spēkiem. “MaryMaris” ir vieta, kur aizmirst par ikdienas rūpēm un ienirt bērnības un bezrūpības atmosfērā. Jūs gribēsiet šeit atgriezties vēl un vēl, un “MaryMaris” komanda vienmēr priecāsies jūs uzņemt!'' stāsta uzņēmuma valdes loceklis Jans Borodajevs.

 

1800 m2 plašajā sporta un izklaides klubā ir pieejamas deviņas dažādas atrakcijas, un, rūpējoties par  apmeklētāju drošību, katrā no atrakcijām strādā arī instruktori. Plašāku informāciju par atrakcijām iespējams atrast “MaryMaris” mājaslapā https://marymaris.lv/. Ievērojot drošu distanci, Latvijā lielākajā sporta un izklaides kluba pasaku namiņos iespējams arī svinēt bērnu dzimšanas dienas un atzīmēt citus notikumus. “MaryMaris” atsaucīgie darbinieki ar prieku palīdzēs svētku organizēšanā, bet gaviļnieku sagaida arī pārsteigumi no “MaryMaris” kolektīva. Plašo atrakciju izvēli papildina arī ģimenes restorāns – te iespējams baudīt gardākos Eiropas valstu virtuvju ēdienus gan bērniem, gan pieaugušajiem. Restorānā pieejamas arī biznesa pusdienas, un šo iespēju var izmantot jebkurš “Akropoles” apmeklētājs, nemaksājot papildus par ieeju rotaļlaukumā. Restorāna apmeklētāju plūsma tiek regulēta, un “MaryMaris” ģimenes restorānā tiek īstenoti visi ēdināšanas uzņēmumiem nozīmētie drošības pasākumi.

 

Jau ziņots, ka iepirkšanās un izklaides centrs “Akropole” īsteno virkni drošības pasākumu. Pie katras ieejas ir uzstādīti roku dezinfekcijas līdzekļi, kas regulāri tiek papildināti, katru dienu reizi stundā papildus standarta tīrīšanas prasībām tiek veikta pastiprināta saskares virsmu tīrīšana ar dezinfekcijas līdzekļiem, turklāt “Akropoles” ventilācijas sistēmas ir pārslēgtas no cirkulācijas režīma uz svaiga gaisa režīmu, kas kopā ar gaisa filtriem nodrošina, ka gaiss iepirkšanās un izklaides centra telpās ir tīrāks nekā ārpus tām. “Akropoles” plašie gaiteņi ļauj droši veikt pirkumus, bez grūtībām ievērojot distanci no citiem apmeklētājiem, un  plakāti un informatīvi paziņojumi aicina apmeklētājus nedrūzmēties un ievērot distanci. Tāpat “Akropoles” info centrā un Biznesa centra recepcijā uzstādīti aizsargstikli, iepirkšanās un izklaides centra atpūtas zonas pārveidotas, nodrošinot 2 m distanci starp sēdvietām, kā arī visi darbinieki arī rūpīgi seko līdzi savam veselības stāvoklim un ir aicināti izmantot visus nepieciešamos aizsarglīdzekļus.

Darba laiks

Veikali
I-VII 10.00–21.00
Maxima XXX
I-VII 08.00–23.00
Ledus arēna
Pēc pieraksta
Euroaptieka
I–VII 9.00–22.00
Lemon Gym
I-VII 00.00 - 24.00