“Akropole” darbosies divos režīmos

2021-10-10

Cienījamie apmeklētāji, informējam, ka atbilstoši jaunākajiem Ministru kabineta pieņemtajiem lēmumiem, sākot ar 11. oktobri, iepirkšanās un izklaides centrs “Akropole” darba dienās darbosies divos drošības režīmos – sarkanajā un zaļajā, bet brīvdienās tikai sarkanajā režīmā.

Darba dienās sarkanajā zonā darbosies daļa no “Akropolē” esošajiem pirmās nepieciešamības preču veikaliem un būs pieejami visiem apmeklētājiem, savukārt zaļajā zonā darbosies visi pārējie veikali, tostarp, apģērbu veikali un ēdināšanas vietas, kas būs pieejamas tikai apmeklētājiem ar sadarbspējīgu Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu, uzrādot personu apliecinošu dokumentu.

Veikalu un pakalpojumu sniegšanas zonu dalījums centra kartē darba dienās:

 

 

Atbilstoši jaunajiem ierobežojumiem, tiek pārtrauktas publiskās slidošanas iespējas “Akropoles” ledus arēnā, kā arī bērnu rotaļu laukuma darbība. Kā arī darbību pārtrauc viens no Vakcinācijas punktiem, kas atrodas starp McDONALD’S un Pandora veikalu.

Informācija par iepirkšanās centra darbību brīvdienās pieejama šeit.

Atgādinām, ja neesat pārliecināti par sev interesējošo pakalpojuma vai veikala darbību sarkanajā vai zaļajā drošības režīmā, lūdzam pirms došanās uz iepirkšanās centru pārliecinieties par to, zvanot uz Info centru + 371 68304353.

Darba laiks

Veikali
I-VII 10.00–21.00
Maxima XXX
I-VII 08.00–23.00
Ledus arēna
Pēc pieraksta
Euroaptieka
I–VII 9.00–22.00
Lemon Gym
I-VII 00.00 - 24.00