“Akropolis Group” vadītāja amatā stājas Vitālijs Bedugnis

2020-05-27

Par Baltijas valstīs vadošā iepirkšanās un izklaides centru attīstītāja un apsaimniekošanas uzņēmuma “Akropolis Group” jauno vadītāju iecelts Vitālijs Bedugnis (Vitalij Bedugnis) – jurists un viens no “Akropolis Group” valdes locekļiem. Vitālijs Bedugnis amatā stājās 2020. gada 21. maijā. 

Pirms iecelšanas šajā amatā Bedugnis četrus gadus bijis “Akropolis Group” valdes loceklis un juridiskās daļas vadītājs, kā arī valdes loceklis uzņēmumā, kas apsaimnieko iepirkšanās un izklaides centru “Akropole” Rīgā. Iepriekš viņš strādājis par juristu starptautiskā juridiskā uzņēmumā “TGS Baltic” un juridiskajā uzņēmumā “Baltic Legal Solutions Lietuva”. Bedugnis ir absolvējis Viļņas Universitātes Juridisko fakultāti.

“Es augstu novērtēju man izrādīto uzticību un pieņemu šo karjeras izaicinājumu, turklāt pēdējo gadu laikā “Akropolis Group” ir kļuvis par manām otrajām mājām. Ticu, ka kopā ar uzņēmuma starptautisko komandu, kas pēdējo gadu laikā ir piedalījusies daudzu veiksmīgu projektu īstenošanā, mēs vēl vairāk nostiprināsim “Akropolis Group” līderpozīcijas iepirkšanās un izklaides centru segmentā Lietuvā un Latvijā un sasniegsim uzņēmuma izvirzītos mērķus,” norāda Vitālijs Bedugnis.

Mants Kuncaitis (Mantas Kuncaitis), valdes priekšsēdētājs un “Vilniaus Prekyba” direktors, kas pēdējos mēnešus bija “Akropolis Group” vadītāja vietas izpildītājs, turpinās ieņemt “Akropolis Group” valdes priekšsēdētājs amatu.

“Es augstu vērtēju Vitālija plašo un vispusīgo pieeju darbam, viņa izpratni par “Akropolis Group” darbību, kā arī vadības un līderības prasmes un uzticību uzņēmumam. Ticu, ka viņa spēja domāt plaši un ātri rīkoties uzņēmumam palīdzēs veiksmīgi īstenot nākotnes projektus un sasniegt nospraustos mērķus,” stāsta Mants Kuncaitis.

“Akropolis Group” ir holdinga uzņēmums, kas apsaimnieko nekustamo īpašumu attīstības un nomas uzņēmumus Lietuvā un Latvijā. Uzņēmums apsaimnieko iepirkšanās un izklaides centrus “Akropolis” Viļņā, Klaipēdā, Šauļos un “Akropole” Rīgā. “Akropolis Group” īpašnieks ir uzņēmumu grupa “Vilniaus Prekyba”, kas ir viens no lielākajiem tirdzniecības uzņēmumiem Baltijas valstīs un Austrumeiropas reģionā.

Darba laiks

Veikali
I-VII 10.00–21.00
Maxima XXX
I-VII 08.00–23.00
Ledus arēna
Pēc pieraksta
Euroaptieka
I–VII 9.00–22.00
Lemon Gym
I-VII 00.00 - 24.00