Iepirkšanās centrā “Akropole” atvērts “Xiaomi” pirmais oficiālais veikals Latvijā

2021-10-22

Šodien, 22. oktobrī, iepirkšanās centra “Akropole” nomnieku klāstu ir papildinājis pasaulē pazīstamais viedierīču un aksesuāru veikals “Xiaomi”, atverot savu pirmo veikalu Latvijā, kas atrodas 1. stāvā starp B un C ieejām. Līdz ar veikala darbības uzsākšanu, “Xiaomi” nostiprina savas pozīcijas Latvijas tirgū, piedāvājot tehnoloģiju interesentiem plašu viedierīču un aksesuāru klāstu. Veikala atvēršana Latvijā ir nozīmīgs solis “Xiaomi” kā zīmola turpmākai attīstībai.

Zane Kaktiņa, iepirkšanās centra “Akropole” vadītāja: “Esam gandarīti savā nomnieku lokā sveikt “Xiaomi” veikalu. Lepojamies, ka “Xiaomi” par sava oficiālā veikala mājvietu ir izvēlējies tieši mūs. Līdz ar pievienošanos nomnieku lokam, apmeklētājiem tiks piedāvāts vēl plašāks viedierīču un aksesuāru klāsts, kas digitālajā laikmetā ir neatņemama sastāvdaļa. Novēlam “Xiaomi” panākumus Latvijā un klientu loka paplašināšanos.”

"Pirmajam “Xiaomi” veikalam Rīgā ir izšķiroša nozīme mūsu zīmola pozicionēšanā Latvijā. Mūsu misija ir "inovācijas ikvienam", un mūsu mērķis ir vienmēr būt tuvu klientiem un īstiem “Xiaomi” faniem. Piedāvājot veikalā plašu produktu klāstu, mēs padarām mūsu produktus vēl pieejamākus ikvienam. Nākotnē mēs plānojam attīstīt autorizēto izplatīšanu un, protams, ieviest tirgū jaunus produktus," saka Džons Žangs (John Zhang), “Xiaomi” vadītājs Baltijas valstīs.

Saskaņā ar pētījumu firmas “Canalys” globālā tirgus ziņojumu par 2021. gada otro ceturksni, “Xiaomi” ir otrais lielākais viedtālruņu ražotājs pasaulē ar 17% tirgus daļu.

 

Par “Xiaomi Corporation”

“Xiaomi Corporation” tika dibināts 2010. gada aprīlī un 2018. gada 9. jūlijā tika kotēts Honkongas biržas galvenajā padomē (1810.HK). “Xiaomi” ir plaša patēriņa elektronikas un viedās ražošanas uzņēmums, kura darbības pamatā ir viedtālruņi, viedā aparatūra un lietu interneta (IoT) platforma. Ar vienādu uzsvaru uz inovācijām un kvalitāti “Xiaomi” nepārtraukti cenšas sasniegt augstas kvalitātes lietotāju pieredzi un darbības efektivitāti. Uzņēmums nepārtraukti rada pārsteidzošus produktus ar godīgām cenām, lai dotu iespēju pasaulē ikvienam baudīt labāku dzīvi, izmantojot inovatīvas tehnoloģijas.

Par "Akropole"

"Akropole" ir modernākais iepirkšanās centrs Latvijā ar plašu nomnieku klāstu jebkurai gaumei un dažādām dzīves vajadzībām. Apmeklētāju un darbinieku drošība ir un turpina būt “Akropole” prioritāte drošas iepirkšanās vides nodrošināšanā –– visi gaiteņos esošie eskalatori ir aprīkoti ar automātiskiem rokturu UV dezinfekcijas mehānismiem, kas nodrošina pastāvīgu rokturu apstrādi ar ultravioleto gaismu. Savukārt, rūpējoties par gaisa kvalitāti, ko ieelpo iepirkšanās centra apmeklētāji un darbinieki, "Akropole" ventilācijas sistēmas turpina darboties svaiga gaisa režīmā. Vienlaikus iepirkšanās centrā tiek turpināta arī regulāra saskarsmes virsmu dezinfekcija un citi drošības pasākumi.

Pateicoties augstajiem ilgtspējas un energoefektivitātes standartiem, “Akropole” ieguvusi prestižo BREEAM sertifikātu ēkas projektēšanas un arī būvniecības stadijai. Tāpat "Akropole" atzīta par 1. vietas ieguvēju nominācijā "Jauna sabiedriska būve" konkursā "Latvijas Būvniecības Gada balva 2019" un novērtēta kā labākais BIM projekts skatē "Gada labākā būve Latvijā". Turklāt "Akropolē" atrodas lielākais B+ klases Biznesa centrs Latvijā, kas savienots ar iepirkšanās centru.

Darba laiks

Veikali
I-VII 10.00–21.00
Maxima XXX
I-VII 08.00–23.00
Ledus arēna
Pēc pieraksta
Euroaptieka
I–VII 9.00–22.00
Lemon Gym
I-VII 00.00 - 24.00