Iepirkšanās centrs "AKROPOLE Rīga" ar īpašiem pārsteigumiem apmeklētājiem svinēs 5 gadu jubileju

2024-04-03

Iepirkšanās un izklaides centrs “AKROPOLE Rīga” svinēs savu piekto jubileju – Latvijā modernākais iepirkšanās centrs pirmo reizi vēra durvis apmeklētājiem 2019. gada 4. aprīlī. Šim notikumam par godu no 4. līdz 6. aprīlim “AKROPOLE Rīga” apmeklētājus sagaida plaša svētku programma un dažādi pārsteigumi – īpašie piedāvājumi un atlaides, spēles, dāvanas, konkursi apmeklētājiem, kā arī grupas “Melo M” koncerts pasākumu zonā un disko vakars uz ledus kopā ar DJ Edgars Bercis.

Piecu gadu laikā “AKROPOLE Rīga” ir nepārtraukti attīstījies, lai nodrošinātu apmeklētājiem jaunu iepirkšanās un izklaides pieredzi, piedāvājot arī vairākus jaunus un Latvijas tirgū iepriekš nepārstāvētus zīmolus, kā multizīmolu veikalu “VAN GRAAF”, dzīvesstila un sporta preču veikalus “USC” un “adidas Originals”, Latvijā vienīgo IMAX kinozāli, kas piedāvā aizraujošu filmu skatīšanās pieredzi, kā arī tādus veikalus kā “Oysho” un “Creme de la Creme” un citus zīmolus, kas savus pirmos veikalus Latvijā atvēra iepirkšanās centrā “AKROPOLE Rīga”.

Paplašinot piedāvājuma klāstu, marta beigās “AKROPOLE Rīga” apmeklētājiem durvis vēra itāļu modes nama “Weekend MaxMara” veikals un brīvā laika apģērbu un apavu veikals “Timberland”, bet jau tuvākajā laikā tiks atklāti vēl vairāki jauni veikali, tostarp rotu veikals “Fashion Zone”, apakšveļas veikals “Penti”, veikals “animaji” un ne tikai, turklāt vairāki jau iecienīti veikali vērs durvis jaunās, plašākās  telpās.

“Aizvadīto piecu gadu laikā “AKROPOLE Rīga” iepirkšanās centru ir apmeklējuši vairāk nekā 42 miljoni cilvēku. Šis skaitlis apliecina, ka iedzīvotāji novērtē iepirkšanās centra piedāvātās iespējas un ērtības, tostarp veikalu un izklaides vietu daudzveidību visai ģimenei, kas pieejama vienuviet. “AKROPOLE Rīga” nepārtraukti attīstās, lai piedāvātu apmeklētājiem vēl plašākas un daudzveidīgākas iepirkšanās un izklaides iespējas, tādēļ vēlos pateikties gan mūsu partneriem un komandai, gan arī mūsu uzticamajiem apmeklētājiem. Pievienojieties mums uz kopīgām svinībām, lai ieskandinātu pavasari un “AKROPOLE Rīga” jubileju ar vērienu!” aicina “AKROPOLE Rīga” vadītājs Kaspars Popens.

Iepirkšanās centra jubilejas svinības tiks ieskandinātas 4. aprīlī ar iespaidīgu pasākumu – disko uz ledus ar DJ Edgars Bercis, kas iekustinās viesus no plkst. 18.00 līdz pat 22.15. Savukārt piektdien, 5. aprīlī, apmeklētājus sagaida izdevīgi izklaides piedāvājumi, tostarp 50% atlaide boulingam izklaides centrā “O'Learys”, iespēja iegādāties divas biļetes par vienas cenu “Apollo Kino Akropole Rīga” un bērnu atrakciju parkā “MaryMaris”, kā arī 50% atlaide slidošanai ledus arēnā.

Jubilejas svinības ar plašu programmu noslēgsies sestdien, 6. aprīlī. Visiem interesentiem būs iespēja bez maksas baudīt DJ Edgars Bercis, TDA “Vektors” un grupas “Melo M” priekšnesumus – pašmāju populārā čellu trio koncerts sāksies plkst. 15.00. Apmeklētāji tāpat varēs ļauties dažādām spēlēm un aktivitātēm, piemēram, radoši izpausties kēksiņu dekorēšanas darbnīcā, ar auto simulatoru doties adrenalīna pilnos braucienos un iemūžināt atmiņas pie interaktīvā spoguļa. Turklāt, piedaloties vismaz trīs aktivitātēs un sakrājot zīmodziņus, ikviens saņems balvas no “Lieliska Dāvana”, “Lāči”, “KFC”, “Hooligaan Bubble Tea”, “Maxima”, “Sala”, ‘'Narvesen”, “Coverme”, “VARVIKAS”, “Lemon Gym”, “Vitamins.lv”, “Domino Pizza”, “Tet”, “KIDZONE”, “Jānis Roze”, “LLOYD”, “MICABEAUTY COSMETICS”, “STENDERS”, “L’OCCITANE” un “O'Learys”. Visas aktivitātes norisināsies pasākumu zonā starp A un F ieeju no plkst. 12.00 līdz 19.00.

Darba laiks

Veikali
I-VII 10.00–21.00
Maxima XXX
I-VII 08.00–23.00
Ledus arēna
Pēc pieraksta
Euroaptieka
I–VII 9.00–22.00
Lemon Gym
I-VII 00.00 - 24.00