Informācija medijiem: “Akropolē” darbu turpinās vairāk nekā 60 veikalu; tiek mainīts darba laiks

2021-10-21

Ņemot vērā jaunos valdības izsludinātos ierobežojumus valstī, no 21. oktobra līdz 15. novembrim iepirkšanās centrs “Akropole” būs daļēji slēgts, darbu turpinās vairāk nekā 60 tirdzniecības un pakalpojumu sniegšanas vietas, kas būs atvērtas no pl. 10.00 līdz 19.00.

Līdz 15. novembrim apmeklētājiem būs atvērti pirmās nepieciešamības veikali – pārtikas veikali, aptiekas, optikas veikali, dzīvnieku barības veikali, ziedu veikals, grāmatnīcas, preses tirdzniecības vietas, higiēnas un saimniecības preču veikali, telekomunikācijas preču un pakalpojumu vietas, kā arī ēdināšanas vietas, kas izsniegs ēdienu līdzņemšanai.

Sākot ar šodienu, 21. oktobri, mainās arī iepirkšanās centra “Akropole” strādājošo veikalu darba laiks – lielveikals “MAXIMA” turpmāk strādās no pl. 7.00 līdz pl. 19.00 visās dienās, izņemot svētdienu, kad tā darba laiks ir noteikts no pl. 8.00 līdz pl. 19.00, savukārt lielākā daļa veikalu un pakalpojumu sniegšanas vietas strādās no pl. 10.00 līdz pl. 19.00. Precīza informācija par veikaliem, kas turpinās darbu un to darba laikiem, ir pieejama “Akropoles” mājaslapā www.akropoleriga.lv

Ārpusē pie “Akropole” B ieejas ir izvietots vienots pasūtījumu izsniegšanas punkts, kur apmeklētāji varēs saņemt iepriekš tiešsaistē iegādātas un apmaksātas preces no “Akropoles” veikaliem. Lai saņemtu pasūtījumu vienotajā pasūtījumu izsniegšanas punktā, pasūtījuma apmaksa jāveic jau iepriekš. Ierodoties preču izsniegšanas punktā, individuāli telefoniski jāsazinās ar attiecīgo veikalu, paziņojot par savu ierašanos un nosaucot pasūtījuma numuru.

Apmeklētāju drošība turpina būt “Akropole” prioritāte –– apmeklētājiem tiek nodrošinātas bezkontakta dezinfekcijas iekārtas, saskarsmes virsmas tiek regulāri tīrītas un dezinficētas, eskalatoros ir iemontēti speciāli rokturu dezinfekcijas mehānismi un apsardzes dienests turpina izsniegt bezmaksas sejas maskas. Vienlaikus, “Akropole” telpās ventilācijas sistēmas turpina darboties svaiga gaisa režīmā visu diennakti, papildus par gaisa attīrīšanu liftos nepārtraukti rūpējas specializētas gaisu attīrošas iekārtas

 

Par "Akropole"

"Akropole" ir modernākais iepirkšanās centrs Latvijā ar plašu nomnieku klāstu jebkurai gaumei un dažādām dzīves vajadzībām. Apmeklētāju un darbinieku drošība ir un turpina būt “Akropoles” prioritāte drošas iepirkšanās vides nodrošināšanā –– visi gaiteņos esošie eskalatori ir aprīkoti ar automātiskiem rokturu UV dezinfekcijas mehānismiem, kas nodrošina pastāvīgu rokturu apstrādi ar ultravioleto gaismu. Savukārt, rūpējoties par gaisa kvalitāti, ko ieelpo iepirkšanās centra apmeklētāji un darbinieki, "Akropoles" ventilācijas sistēmas turpina darboties svaiga gaisa režīmā. Vienlaikus iepirkšanās centrā tiek turpināta arī regulāra saskarsmes virsmu dezinfekcija un citi drošības pasākumi.

Pateicoties augstajiem ilgtspējas un energoefektivitātes standartiem, “Akropole” ieguvusi prestižo BREEAM sertifikātu ēkas projektēšanas un arī būvniecības stadijai. Tāpat "Akropole" atzīta par 1. vietas ieguvēju nominācijā "Jauna sabiedriska būve" konkursā "Latvijas Būvniecības Gada balva 2019" un novērtēta kā labākais BIM projekts skatē "Gada labākā būve Latvijā". Turklāt "Akropolē" atrodas lielākais B+ klases Biznesa centrs Latvijā, kas savienots ar iepirkšanās centru.

 

Darba laiks

Veikali
I-VII 10.00–21.00
Maxima XXX
I-VII 08.00–23.00
Ledus arēna
Pēc pieraksta
Euroaptieka
I–VII 9.00–22.00
Lemon Gym
I-VII 00.00 - 24.00