Kaspars Popens iecelts iepirkšanas un izklaides centra “AKROPOLE Rīga” vadītāja amatā

2023-11-22

Iepirkšanās un izklaides centra “AKROPOLE Rīga” vadītāja amatā stājies Kaspars Popens, kurš uzņēmuma komandā strādā jau kopš 2018. gada. Pēdējo piecu gadu laikā K. Popens pildījis ar tehnisko nodrošinājumu saistītus pienākumus, līdztekus gūstot pieredzi iepirkšanās centra pārvaldībā.

“Mums ir svarīgi, ka jaunais “AKROPOLE Rīga” vadītājs ne vien pārzina iepirkšanās centra darbību no A līdz Z, bet ir uz attīstību orientēts un atvērts jaunām idejām, ko pieprasa arī pati nozare. Kaspars ir pierādījis, ka radošas idejas ir iespējams apvienot ar augstiem rezultātiem, tāpēc, ņemot vērā viņa līdzšinējo darba pieredzi uzņēmumā, kā arī personiskās īpašības – atsaucību, mērķtiecību un emocionālo inteleģenci –, viņš tika iecelts par “AKROPOLE Rīga” vadītāju. Priecājamies sveikt viņu ar šo jauno karjeras pakāpienu,” komentē “Akropolis Group” īpašumu pārvaldības vadītāja Rasa Kundušiene.

“Augsti novērtēju sev izrādīto uzticību par līdzšinējo ieguldījumu un darbu iepirkšanās centra attīstībā. Iepirkšanās centrs ir nemitīgi mainīgs, dzīvs organisms, kas ir ļāvis attīstīties ne tikai manai profesionālajai kvalifikācijai, bet arī personībai. Par vienu no galvenajiem uzdevumiem esmu izvirzījis iepirkšanās centra pilnveidošanu, padarot to vēl draudzīgāku tieši ģimenēm ar bērniem. Vienlaikus turpināsim radīt nomniekiem un partneriem labvēlīgus apstākļus un vidi, lai veicinātu viņu vēlmi izvēlēties tieši mūsu iepirkšanās centru,” stāsta Kaspars Popens, “AKROPOLE Rīga” vadītājs.

Kaspara Popena profesionālā darba pieredze aizsākās SIA “Latvijas Energoceltnieks”, pildot Ekonomiskās daļas analītiķa un Ekonomisko daļu sastādītāja pienākumus, tādējādi iegūstot zināšanas par ēkas būvkonstrukcijām, projektēšanas programmām un būvniecības informācijas modelēšanas (BIM) sistēmām. 2018. gadā, iepirkšanās centra būvniecības laikā, K. Popens pievienojās “AKROPOLE Rīga” komandai. Viņš ieņēma Projekta inženiera, bet vēlāk arī Ekspluatācijas inženiera amatu. Pateicoties kopīgam darbam, 2019. gadā skatē “Gada labākā būve Latvijā 2019” par labāko BIM objektu tika atzīts iepirkšanās un izklaides centrs “Akropole”.

Kasparam Popenam ir Inženierzinātņu profesionālais bakalaura grāds būvzinātnē ar iegūtu kvalifikāciju ēku arhitektūrā, būvkonstrukcijās, ūdenspiegādē un kanalizācijā, apkurē un ventilācijā, kā arī speciālās ēkās un būvēs. Izglītība iegūta Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātē, kā arī dažādos semināros par jaunumiem būvniecībā un inovācijām ēku apsaimniekošanā.

Darba laiks

Veikali
I-VII 10.00–21.00
Maxima XXX
I-VII 08.00–23.00
Ledus arēna
Pēc pieraksta
Euroaptieka
I–VII 9.00–22.00
Lemon Gym
I-VII 00.00 - 24.00