Pie “Akropoles” B ieejas iespējams saņemt attālināti iegādātās preces

2021-10-21

No šodienas, 21. oktobra, pie iepirkšanās un izklaides centra “Akropole” svaigā gaisā sācis darboties vienots pasūtījumu izsniegšanas punkts, kur apmeklētāji varēs saņemt iepriekš tiešsaistē iegādātas un apmaksātas preces no “Akropole” veikaliem. Pasūtījumu izsniegšanas punkts darbosies ārpus “Akropoles” telpām, pie B ieejas.

Vienotais pasūtījumu izsniegšanas punkts izveidots, lai ierobežojumu ietvaros turpinātu apmeklētājiem nodrošināt attālināti iegādāto preču izsniegšanu, vienlaikus ievērojot visus valstī noteiktos ierobežojumus un epidemioloģiskos drošības pasākumus –– tiks izvietotas uzlīmes par nepieciešamo distancēšanos, novietota iekārta roku dezinfekcijai, kā arī preču izsniegšanas procesu un epidemioloģisko drošības prasību ievērošanu kontrolēs pasūtījumu izsniegšanas punkta darbinieks, kurš pasūtījumu saņēmējiem varēs sniegt palīdzību neskaidrību gadījumā.

Lai saņemtu pasūtījumu vienotajā pasūtījumu izsniegšanas punktā, pasūtījuma apmaksa jāveic jau iepriekš. Ierodoties preču izsniegšanas punktā, individuāli telefoniski jāsazinās ar attiecīgo veikalu, paziņojot par savu ierašanos un nosaucot pasūtījuma numuru. Apmeklētāju ērtībai, pasūtījumu izsniegšanas punktā izvietoti informatīvi materiāli ar veikalu kontaktinformāciju un darba laiku.

Attālināti iegādāto preču izsniegšanu pie “Akropole” B ieejas nodrošinās ––  DOUGLAS, KIDZONE, TOYS PLANET, L'OCCITANE, EURONICS, CALVIN KLEIN, CAMEL ACTIVE, DENIM DREAM, GUESS, TOMMY HILFIGER, IQOS, TOP SHOP. Tuvākajās nedēļās esošo veikalu skaitu plānots papildināt ar arvien jauniem veikaliem. Pasūtījuma izsniegšanas kārtību nosaka pats veikals, tāpēc pirms došanās uz vienoto pasūtījumu izsniegšanas punktu, apmeklētāji ir aicināti sazināties ar konkrēto veikalu, lai precizētu pasūtījuma saņemšanas nosacījumus.

Preču izsniegšanas punktā katra veikala darba laiks var atšķirties. Aicinām sekot līdzi aktuālajai informācijai “Akropole” mājaslapā sadaļā “Jaunumi” un sociālajos tīklos.

Darba laiks

Veikali
I-VII 10.00–21.00
Maxima XXX
I-VII 08.00–23.00
Ledus arēna
Pēc pieraksta
Euroaptieka
I–VII 9.00–22.00
Lemon Gym
I-VII 00.00 - 24.00