Pirmā iepazīšanās – Byredo smaržūdens Mumbai Noise

Vieta iepirkšanās centrā
2021-11-05

Byredo dibinātāja Bena Gorema (Ben Gorham) izteiksmīgās bērnības atmiņas par košo Mumbajas piepilsētu Čemburu ir iedvesmojušas jaunu aromātu – Mumbai Noise. Šis aromāts ir intīms pilsētas portrets B. Gorema acīm, kurā pilsēta kļūst par identitātes pamatakmeni ar daudzšķautņainu modernumu un daudzpusīgām izjūtām.

Iespaidīgais Čemburas ielu haoss, kurā dūmainā vīraka un degošas koksnes migla savijas ar ielas kafijas stendu ratiņiem un kakofoniskiem skaņu tēliem, tiek pētīts caur mūsdienu objektīvu, pagodinot pilsētas kultūras mantojumu un tā enerģisko attīstību. Nostalģijas un modernuma kontrastus Mumbai Noise reklāmas kampaņā ilustrē moderni Mumbajas ikdienas fotoattēli, ko iemūžinājis fotogrāfs Ašišs Šahs (Ashish Shah), atklājot jaunās Mumbajas paaudžu sapņus un realitāti.

Izteiksmīgas, siltas koksnes un ambras notis, kas sajauktas ar gaismas triepieniem, pēc plūmēm smaržojošas Artemisia pallens, ar ādu savijies kafijas rūgtums, kas saplūst ar saldām Tonka pupiņu notīm – tā ir pieredze, kas acumirklī pārņem maņas.

Darba laiks

Veikali
I-VII 10.00–21.00
Maxima XXX
I-VII 08.00–23.00
Ledus arēna
Pēc pieraksta
Euroaptieka
I–VII 9.00–22.00
Lemon Gym
I-VII 00.00 - 24.00