Strauji augošā dzērienu veikalu ķēde “Kabinets” iegulda 175 000 eiro; atver veikalu iepirkšanās un izklaides centrā “Akropole”

2021-02-05

Šī gada 3. februārī atklāts strauji augošā dzērienu veikalu ķēdes “Kabinets” astotais veikals mūsdienīgākajā iepirkšanās centrā Baltijā - “Akropole”.  Zīmola mātes uzņēmums “SIA Devona” ieguldījis 175 000 eiro jaunā veikala konceptā. Kopš pirmā veikala “Kabinets” atklāšanas 2019. gada sākumā, veikalu ķēdes attīstībā investēti 1,5 miljoni eiro.

SIA “Devona” īpašnieks Mārtiņš Silasproģis: “Uzņēmējdarbības attīstība šajos saspringtajos laikos ir liels izaicinājums, taču esam nosprauduši mērķi, uz kuru apņēmīgi virzāmies. “Kabinets” zīmola attīstība tik plašā mērogā ir skaidras vīzijas un stratēģijas auglis, kas nebūtu iespējams bez pieprasījuma piesātinātā dzērienu mazumtirdzniecības tirgū. Lepojamies, ka spējam piedāvāt kvalitatīvu dzērienu klāstu pret nemainīgu un pievilcīgu cenu politiku.”

“Kabinets” zīmols ir veidots ar mērķi apmierināt izvēlīgā Rīgas klienta iepirkšanās vēlmes – no veikala atmosfēras līdz pat pievilcīgam cenu piedāvājumam. Veikala elegantajās 132 m2 telpās atrodami 3500 dažādu produktu, kas iepriecinās jebkura iepirkšanās centra “Akropole” apmeklētāja un dzērienu entuziasta gaumi. Veikala sortimenta raksturojošās iezīmes ir uzsvars uz lielo ruma, viskija, portvīna daudzveidību un kolekcionējamiem dzērieniem.

Zane Kaktiņa, iepirkšanās un izklaides centra “Akropole” vadītāja: “Patiess prieks par tiem uzņēmējiem, kuri rod izaugsmes iespējas un turpina rosību. Sveicam dzērienu iepirkšanās vietu “Kabinets” mūsu nomnieku lokā un novēlām izdošanos! Iepirkšanās un izklaides centra “Akropole” mērķis ir ne tikai piedāvāt jaunu iepirkšanās pieredzi, bet arī rūpēties, lai iepirkšanās būtu ērta un droša. Mēs turpinām veikt virkni drošības pasākumu – plaši “Akropole” gaiteņi, gaisu attīrošas iekārtas, regulāra virsmu dezinfekcija, kā arī citi vīrusa izplatības mazināšanas pasākumi ir mūsu neatņemama ikdienas sastāvdaļa, lai veicinātu apmeklētāju un darbinieku drošību.”

Atgādinām, ka zīmola pirmsākumi meklējami 2019. gada janvārī, kad uzņēmums pārcēla biznesa vienību uz Rīgu un vēra pirmo “Kabinets” dzērienu iepirkšanās vietu Vienības gatvē. Šobrīd ķēdes veikali atrodami arī citos populārākajos tirdzniecības centros Rīgā un Ogrē.

Foto izlase: https://ej.uz/Kabinets_Akropole

Darba laiks

Veikali
I-VII 10.00–21.00
Maxima XXX
I-VII 08.00–23.00
Ledus arēna
Pēc pieraksta
Euroaptieka
I–VII 9.00–22.00
Lemon Gym
I-VII 00.00 - 24.00