Katru, katru, katru dienu laimē Apple iPhone 15!

Piedāvājums ir spēkā līdz 2024-04-28

Piedalies AKROPOLE iepirkšanās centru pavasara loterijā un laimē Apple iPhone 15 katru katru dienu!

  • No 18. marta līdz 28.aprīlim
  • veic pirkumus "AKROPOLE Rīga" vai "AKROPOLE Alfa" veikalos, restorānos, pakalpojumu sniegšanas un izklaides vietās vismaz 15 EUR vērtībā*;
  • reģistrē čeku/-us** www.akropole.loterija.lv;
  • piedalies izlozē un katru dienu laimē iPhone 15;
  • Loterijas atļaujas numurs 8084

Iepazīsties ar pilnajiem loterijas noteikumiem šeit.

* Čekiem, kuros 15.00 EUR summā ir preces no zemāk minētajām preču kategorijām, attiecīgo aizlieguma preču summa tiek atrēķināta no čeka kopējās summas. Aizlieguma preču kategorijas: alkoholiskie dzērieni (tai skaitā alus), dāvanu kartes, tabakas izstrādājumi, augu smēķēšanas produkti, elektroniskās smēķēšanas ierīces un elektronisko smēķēšanas ierīču uzpildes tvertnes, enerģijas dzērieni, erotiskas preces, zāles, valsts kompensējamie medikamenti un ierīces, maisījumi zīdaiņiem līdz 6 mēnešu vecumam, ziedojumi, mobilo tālruņu priekšapmaksas kartes, finanšu darījumi (t.sk. rēķinu apmaksa), avīzes un žurnāli, maksājumi par e-taloniem braukšanai sabiedriskajā transportā, pasākumu biļetes, maksājumi par loterijas biļetēm un/vai par dalību azartspēlēs/ loterijās. Pirkuma summā netiek arī ieskaitīta depozīta maksa un pirkuma summa, par kuru norēķins veikts ar dzērienu depozīta kuponu.

** Pirkuma summa var būt summēta ne vairāk kā no trīs čekiem, kuriem jābūt ar vienas un tās pašas kalendārās dienas datumu un no dažādiem "AKROPOLE Rīga" vai "AKROPOLE Alfa" pārstāvētiem veikaliem un/vai pakalpojumu sniegšanas vietām.

Darba laiks

Veikali
I-VII 10.00–21.00
Maxima XXX
I-VII 08.00–23.00
Ledus arēna
Pēc pieraksta
Euroaptieka
I–VII 9.00–22.00
Lemon Gym
I-VII 00.00 - 24.00