Aizvadītajā Mātes dienā “AKROPOLE Rīga” tika godinātas iedvesmojošākās māmiņas

2023-05-16

Mātes dienā, iepirkšanās un izklaides centrā “AKROPOLE Rīga” tika godinātas tās Latvijas sievietes – mammas, kuras sniedz atbalstu un iedvesmu citām mammām. Sirsnīgajā pasākumā “Māmiņdienas svinības ar Gundegu Rozi” īpaši tika sveiktas 10 Latvijas mammas. 

Šogad, Mātes dienā, 14. maijā, iepirkšanās un izklaides centra “AKROPOLE Rīga” apmeklētāji tika aicināti uz sirsnīgu pasākumu, lai kopīgi izbaudītu svētku atmosfēru, priecātos par sarūpētajiem pārsteigumiem un kopā godinātu tās māmiņas, kuras mūs katru dienu iedvesmo.

“Mūsu iepirkšanās centrā mēs vienmēr meklējam veidus, kā svinēt kopā un iepriecināt mūsu apmeklētājus. Tāpēc Māmiņdienā bijām īpaši pagodināti veltīt svinības Latvijas iedvesmojošākajām un līdzjūtīgākajām mammām, novērtējot to ieguldījumu un atbalstu citām mammām. Ģimenes pamats ir mammas gādība, kas rūpējas par savstarpējo labsajūtu un saticību,  tāpēc “AKROPOLE Rīga” ar prieku un pateicību sveica un arī turpmāk rūpēsies, lai ne tikai padarītu māmiņām iepirkšanos ērtu un patīkamu, bet arī iedvesmotu gan jaunās, gan pieredzējušās mammas dažādu pasākumu ietvaros,” stāsta ”AKROPOLE Rīga” vadītājs Valdis Portnajs.

Mātes dienas svētku pasākumā Latvijas iedvesmojošākās mammas sveica žurnāliste un grāmatu autore Gundega Roze, kuras profesionālais aicinājums jau  vairākus gadus ir atbalstīt jaunās māmiņas. 

“Kopīgā sadarbībā ar “AKROPOLE” iepirkšanās un izklaides centriem īstenojām patiešām ļoti  vērtīgu un sirsnīgu iniciatīvu, meklējot un apzinot tās mammas, kuras Latvijā visdažādākajos veidos iedvesmo citas mammas. Mūsu mērķis bija ne tikai atklāt, kuras mammas ik dienu ar savu piemēru motivē un atbalsta citas mammas, bet arī šīm sievietēm pateikt īpašu paldies par to, ko viņas ikdienā dara,” komentē žurnāliste Gundega Roze. 

Īpašajā Māmiņdienas pasākumā tika godinātas 10 mammas vairākās nominācijās: mamma, kura izglīto; mamma, kura rada; stilīgākā mamma; apbrīnojamākā daudzbērnu mamma; atbalstošākā mamma; uzņēmīgākā mamma un iedvesmojošākā mamma. 

Pēc sociālo tīklu lietotāju balsojuma nominācijas saņēmaizglītošanās platformas “Dzenes uzdevumi bērniem” radītāja Ilze Dzene (Mamma, kura izglīto), rakstniece un kino producente Lelde Kovaļova (Mamma, kura rada), grima meistare, stiliste un fotogrāfe Dita Grauda (Stilīgākā mamma), uzņēmēja Iveta Simsone (Apbrīnojamā daudzbērnu mamma), digitālā satura veidotāja Svetlana Bikšus (Atbalstošākā mamma), uzņēmēja, bērnu un jauniešu interešu nometņu organizatore Anete Vanceviča (Uzņēmīgākā mamma), kā arī četras mammas – TV personība, grāmatas autore un fitnesa trenere Madara Meiere, digitālā satura veidotāja Kristīne Dzenīte, veselīga dzīvesveida entuziaste Elizabete Valujeva, jogas pasniedzēja un digitālās platformas Wellness studio radītāja Elīna Vanaga ieguva nomināciju iedvesmjošākā mamma.

Mammas tika sveiktas ar apsveikuma diplomu un pārsteiguma dāvanām no atbalstītājiem: zīmoliem “Given”, “Bioderma”, “Stenders”, kā arī no “Apollo kino”. 

Par muzikālo atmosfēru rūpējās šarmantā māmiņa, angļu valodas skolotāja un dīdžejs vienā personā – DJ Džonsone, bet apmeklētājus ar konkursiem izklaidēja dzejnieks un pasākumu vadītājs Herberts Legants. 

Darba laiks

Veikali
I-VII 10.00–21.00
Maxima XXX
I-VII 08.00–23.00
Ledus arēna
Pēc pieraksta
Euroaptieka
I–VII 9.00–22.00
Lemon Gym
I-VII 00.00 - 24.00